Тази сутрин имахме удоволствието да ни бъде посднесна страхотна новина – роди се второто дете на един от най-знаменитите играчи на червените за последните няколко десетилетия. Цветомир Обретенов посрещна сутринта с незабравимия момент да посрещне второто дете в семейството си – Константин, който се роси успешно с тегло 4400г. и височина 53см.

Цветомир Обретенов е доказал себе си като отличен състезател през всички години, в които играе за червения клуб. Той започва да тренира още от дете в клуба и минава през всички възрасти преди да достигне мъжкия състав, с който печели множество трофеи. Успява да бъде повикан да участва в испански състав, където играе една година, но след това се връща в родината си. Дълги години Цветомир е и играещ треньор на мъжкия отбор и успява да поддържа един от най-успешните и титуловани периоди на клуба. Със своята ненадмината любов към спорта и армейската слава, Цветомир участва и в управителния съвет на клуба, където помага за неговото развитие.

От името на треньорския състав и управителен съвет на клуба пожелаваме на Константин да бъде здрав, успешен и целеустремен като баща си, а на Цветомир да успее да прекарва възможно най-много време със семейството си!