Въпроси

Общи въпроси

Водната топка е отборен спорт, който се практикува във вода. Целта на играта е да се отбележи гол във вратата на противниковия отбор. Разрешено е топката да се докосва със всяка част на тялото, но това най-често са ръцете (но една по една, тъй като е забранено хващането й с  две ръце).

Всеки отбор се състои от 6 полеви играчи и вратар. Продължителността на играта е четири части по 8 минути чисто игрово време за мъже.

Участието в отборни спортове е несравнимо с други видове физическа активност, тъй като освен всички ползи от спорта, допринася за развитието на децата и чрез изграждане на дисциплина, уважение и умения за работа в екип, които са крайно необходими за развитието им като зрели и пълноценни хора.

Тренировките по водна топка се провеждат на басейн Диана вечерно време от 18:00 до 21:00ч. Ако някой не може да присъства на тези тренировки обаче има възможност за трениране и сутрин.

За родителите

Тренировките по водна топка се провеждат на столичния басейн “Диана”. Можете да се свържете с някой от нашите треньори от страницата с контакти и да доведете детето си на пробна тренировка.

Въпреки, че е задължително детето ви да умее да плува, за да играе водна топка, можете да го доведете дори и ако никога не е пробвало да го прави. Нашите треньори ще се погрижат за него и ще му помогнат да усвои всички стилове преди да започне да играе водна топка.

На първо място – желание, но освен това е необходимо да донесете на детето си бански, джапанки, хавлия, плувни очила и шапка.

Не успявате да намерите отговор на вашия въпрос?

    Не пропускайте нищо като ни последвате в инстаграм


    Warning: Undefined array key 2 in /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/UserExperience_LazyLoad_Mutator.php on line 202

    Fatal error: Uncaught Error: Class "Redis" not found in /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:348 Stack trace: #0 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(87): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_1999086363...') #1 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('30009/default.i...', '') #2 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(107): W3TC\Cache_Base->get('30009/default.i...') #3 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(980): W3TCL\Minify\Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('30009/default.i...') #4 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(474): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('30009/default.i...') #5 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_Plugin.php(750): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->get_id_group('30009', 'default', 'include', 'css') #6 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_Plugin.php(763): W3TC\Minify_Plugin->get_minify_manual_filename('30009', 'default', 'include', 'css') #7 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_Plugin.php(687): W3TC\Minify_Plugin->get_minify_manual_url('30009', 'default', 'include', 'css') #8 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_Plugin.php(193): W3TC\Minify_Plugin->get_style_group('include') #9 [internal function]: W3TC\Minify_Plugin->ob_callback('<!DOCTYPE html>...') #10 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_Bus.php(21): call_user_func(Array, '<!DOCTYPE html>...') #11 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Generic_Plugin.php(546): W3TC\Util_Bus::do_ob_callbacks(Array, '<!DOCTYPE html>...') #12 [internal function]: W3TC\Generic_Plugin->ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #13 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-includes/functions.php(5107): ob_end_flush() #14 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-includes/class-wp-hook.php(303): wp_ob_end_flush_all('') #15 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters('', Array) #16 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_action(Array) #17 /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-includes/load.php(1097): do_action('shutdown') #18 [internal function]: shutdown_action_hook() #19 {main} thrown in /home/ecocpwrb/cskawaterpolo.com/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 348